We love California
En liten tur innom Las Vegas, San Francisco og Los Angeles for å dra på to store messer, besøk til ulike hot rod-byggere og det vi finner «på veien».

We love California

For noen skarve måneder siden var vi en god gjeng på 6 stykker som pakket MPK (Mobil Pass Kort)og satte vestlig kurs til Las Vegas i Nevada. Plan for turen: 14 dager med SEMA i Las Vegas, Goodguys i San Francisco og til slutt: L.A. (Los Angeles). Sagt litt enkelt: En kombinasjon av to store messer, besøk til ulike hot rod-byggere og det vi finner «på veien».

En grytidlig morgen 4. november var avgang fra Circus-Circus (vårt hotell) i Las Vegas og til SEMA Show: Kanskje Las Vegas' største årlige utstilling. Med over 2 400 utstillere og over 170 000 besøkende, så kan du trygt si at det var mange folk og mye å se.

SEMA Show er er blant det største innen custom-bransjen når det kommer til biler og alt som hører til. Det var utrolig mye å se av alt du kan tenke deg innen custom, og selv om vi var der i hele 3 dager, så fikk vi ikke sett alt engang!

Men med en skritteller som gikk varm og føtter som var såre, så satt vi nesen, og bilen, til Death Valley. På turen fikk vi opplevd ekte ødemark, fjellpass og et helt fantastisk landskap, som skapt for bil. Vi takker samtidig høyere makter for at air condition i bilen fungerte utmerket.

Neste stopp: Goodguys-treff I Alameda County Fairgrounds 9. og 10. november. Med langt over 1 000 biler, var dette en helt utrolig opplevelse som du kun finner i United States of America! En enormt utvalg av masse flotte biler, spennende og dedikerte mennesker med en felles forkjærlighet for biler samlet på samme flotte sted.

Etter 2 dager her var San Francisco, «City by the bay», neste på listen. Her hadde vi noen flotte dager sammen, og med et obligatorisk besøk til Golden Gate Bridge, med flott utsikt over Alcatraz.

Ferden videre gikk langs det flotte kystlinjen sørover mot Los Angeles. Over 12 timer i ren kjøring og med mange flotte stopp ved utkikkspunkter og på ekte amerikanske «diners».

Vi var også innom Moal Coachbuilders, Canepa og Huntington Beach, forskjellige lokale og mindre treff. Samlet mange veldig kjekke opplevelser med både biler og mennesker.

Men hvem reiser til America (ja, med «c» og bløt uttale på «r») og kommer tomhendt hjem? Ikke vi! Jepp, vi la hendene på 2 biler og ble frelst! Den ene er en 1930 Ford Roadster, den andre en 1936 Chevrolet Pickup. Begge unike custom-bygget! Med andre ord: Nok en vellykket tur.

Se bilder fra turen her

No items found.